preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mikleuš

Login

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Najbolji učenici po nagradu kod načelnika
Autor: Tanja Štefok Mikić, 18. 6. 2021.

U četvrtak 17. lipnja 2021. načelnik Općine Mikleuš, g. Robert Grabar pozvao je najbolje učenike OŠ Mikleuš u općinsku vijećnicu i nagradio njihov rad, trud i zalaganje tijekom školske 2020/2021. godine.


U pratnji ravnatelja i pedagoginje po svoju nagradu su išli: Matko Bulava iz 1. razreda, Karlo Sabo iz 2. razreda, Paola Dunković iz 3. razreda, Matea Funtek iz 4. razreda, Eva Dunković iz 5. razreda, Gabrijel Dubaić iz 6. razreda, Ivona Troha iz 7. razreda i Ivan Cingel iz 8. razreda. Nagradu za učenicu Niku Dorinka iz 2. razreda PŠ Četekovac preuzela je učiteljica Nikolina Kelava.

Učenici su se obradovali darovima, a načelnik Robert Grabar im je poručio da se i dalje trude, uče i budu uspješni u svom osnovnoškolskom školovanju. Učeniku Ivanu Cingelu poželio je sreću u srednjoj školi, a Ivan je načelniku u ime svim nagrađenih učenika zahvalio na podršci i nagradama.

Učenici 3. razreda napravili su plan što bi oni da su načelnici napravili u općini Mikleuš pa je Paola plan prezentirala načelniku. Načelnik je rekao da su planovi jako dobri i slični njegovima te nam ispričao što sve planira ostvariti u budućem razdoblju.

Još jednom hvala Općini Mikleuš na ugodnom prijamu i lijepim nagradama!

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju