preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mikleuš

Login

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Učitelji i učenici OŠ Mikleuš u Bugarskoj
Autor: Slaven Mađarić, 20. 4. 2019.

U sklopu Erasmus+  (KA2) projekta naziva Together+ for each other= friends, od 12. do 18. travnja učitelji (Slaven Mađarić, Jurica Kralik i Andrea Bračun) i učenice (Antonela Baltić, Ivana Dorinka i Jana Grabar) bili su u posjetu školi LUBEN KARAVELOV iz Burgasa (Bugarska).

 


Ovo je druga od planiranih tri mobilnosti na koje uz učitelje idu i učenici (na još dvije mobilnosti putuju učitelji sami).  Mobilnosti podrazumjevaju putovanja učitelja i učenika (stručna usavršavanja) u zemlje partnera (Poljska, Bugarska, Njemačka i Turska). 

 

Tamo smo predstavili vlastite multimedijske materijale za uporabu u nastavi njemačkog jezika. Sudjelovali smo i na mnoštvu radionica na kojima smo se upoznali s bugarskom dječjom književnošću, plesom i glazbom.

U Burgasu i nekim okolnim gradovima posjetili smo nekoliko muzeja i razgledali mnoštvo religijskih objekata kao npr. MUZEJ SOLI ili CRKVU ĆIRILA I METODA. Imali smo čast biti i na prijemu kod dogradonačelnice i u europskom informativnom centru.

Za provedbu projekta  nam je odobreno 26 574,00 € od strane Agencije za mobilnost i programe EU.


 

 

Ova publikacija odražava isključivo stajalište autora publikacije i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

Sufinancirano sredstvima programa Europske unije Erasmus+ / Co-funded by the Erasmus+ Programme of the European Union

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju